Maa tärisee…

… nyt se tulee, nyt se kävelee.

Ville oppi pari päivää sitten kuinka noustaan seisomaan ilman tukea, ja tänään otettiin ensimmäiset askeleet. Tulin töistä kotiin, jolloin Ville nousi ensin hyvin vakaasti pystyyn, ja hiukan haparoiden käveli ensin kymmenkunta senttiä eteenpäin (noin viidellä askeleella 🙂 ) ja sitten teki 90 asteen käännöksen oikeaan, katsomaan Hannea joka hääräsi keittiössä.

Pari minuuttia myöhemmin, kun oli toivuttu valtavasta hihkumisesta (ennen kaikkea minun ja Hannen taholta), Ville nousi uudelleen seisomaan ja käveli noin metrin verran eteenpäin, nyt jo ehkä 5 cm pituisin askelin. Kuvia ei kummastakaan operaatiosta huomattu ottaa, sen verran ällistyneenä oltiin itse kukin.

Tietysti olen sitten huomenna työmatkalla Piikkiössä, ja tätä menoa Ville oppii sillä aikaa varmasti jo juoksemaan. Ja jollei vielä huomenna, niin ainakin sillä aikaa kun olen ensi viikolla Japanissa.

2 kommenttia kirjoitukseen “Maa tärisee…”

  1. Sarin kirjoittaa:

    Mitä? Ei valokuvia. No todellakin olette olleet sekaisin. ; )

  2. Tomi kirjoittaa:

    Tuo kuvan puute tuli korjattua eilen, mutten ole vielä ehtinyt niitä nettiin laittaa.

Jätä kommentti