13.9.2004 12:08 Tomi Junnila

Digikuvien "kehittäminen" RAW-muodosta JPEG:eiksi on päässyt viime aikoina viivästymään vähän runsaanlaisesti. Sain vasta viime viikolla käsiteltyä viimeiset Fantasiapitokuvat, ja eilen ehdin vasta aloittaa MariMikon vuosijuhlien valokuvien käsittelyn. 60 kuvaa takana, 225 jäljellä...

Vuosijuhlakuvien jälkeen jonossa on vielä odottamassa projektipäivän kuvat (35 kpl), jokunen tonttikuva, Janin synttärikuvat (64 kpl), ja viime lauantain Atonova-kuvat (79 kpl). Tarttis varmaan ottaa itseä hiukan niskasta kiinni. Toisaalta tekosyynä voidaan esittää, että meillä on hiukan siivousprojekti kesken, kuten allaoleva 2 viikkoa vanha kuva voi indikoida:

Siivousurakka aluillaan

Tällä hetkellä koko kuvassa oleva alue on käytännössä valmis, mutta olohuoneessa riittää vielä jonkin verran työsarkaa, samoin työhuoneessa. Villen sänky ja muut Villen tavarat on jo laitettu paikalleen (no, osa on vain pinossa hoitotason päällä ja Ville ei itse oikein mahtuisi sänkyynsä koska se on täynnä pehmoleluja :-) ). Täytyypä illalla ottaa pari nyt-kuvaa, jotta tuo ennen-kuva saisi edes hiukan kontrastia. Tai ehkä pitäisi kuitenkin hoitaa siivous loppuun asti ensin. ;-)